over

Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Fanny Driessen. Na mijn stage bij een reclamebureau in Australië wist ik het zeker: ik had de juiste richting gekozen. Als kind al zat ik het liefst de hele dag te tekenen. Ik volgde de opleiding publiciteitsvormgeving aan de Hogeschool voor de kunsten in Maastricht en maakte van mijn hobby mijn werk. Ruim 13 jaar werkte ik met veel plezier in de grafische sector voor diverse reclamebureaus, uitgeverijen en drukkerijen en besloot ik in januari 2015 mijn eigen ontwerpburo op te richten.

Ontwerpburo Blend. De naam spreekt voor zich. Alle inspiratie die ik haal uit het dagelijks leven, de natuur, mooie steden, interieurs, een boek of tijdschrift gebruik ik voor het creëren van de juiste vorm. Al deze elementen ‘blend’ ik tot een krachtig design. Met passie voor alles wat te maken heeft met vormgeving vind ik het heerlijk om iets nieuws te creëren en verhalen en ideeën van mensen te visualiseren. Altijd op zoek naar de juiste magie tussen design en inhoud.

De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan neem ik hierin mee. Zoals het verzorgen van de complete uitstraling voor evenementen als de Amstel Gold Race en het NK Wielrennen. Het ontwerpen van logo’s en huisstijlen voor o.a. de CZ Megaloop en de officiële toertocht van Michael Boogerd. Het illustreren van wenskaarten en het vormgeven van en fotograferen voor diverse magazines en vakbladen…

Bekijk hieronder projecten die ik uitgevoerd heb voor werkgevers en laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen.